Skip to main content
Ik ben goudsmid, opgeleid aan de Vakschool in Schoonhoven. De technische vakkennis die ik daar heb verworven vormde de basis van mijn vakmanschap en mijn verdere ontwikkeling als goudsmid.

Ik ben 24 jaar geleden mijn atelier begonnen in Bergen, het dorp waar ik ook vandaan kom. Hier heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld, die goed zichtbaar is in mijn collectie en in opdrachten voor klanten.


Ik heb een passie voor goud, een materiaal dat ik door en door ken. Sinds een paar jaar werk ik ook met 22 karaat goud, een legering zo hoog en puur dat het eerlijker en echter oogt vergeleken bij 14 karaat. De edelstenen waar ik mee werk zoek ik uit op kleur en effect. Op die manier maak ik een ontwerp sterker en ontstaan er bijzondere combinaties.

De parel, vaak geassocieerd met stijf en ouderwets, vind ik een bijzonder mooie steen. In combinatie met het goeie materiaal en verhoudingen maak ik er moderne en eigentijdse sieraden mee. Door het toevoegen van mooie stenen aan een gedateerde en 'oude' ring tover ik een familiestuk om tot een nieuw juweel van deze tijd zonder afbreuk te doen aan de emotionele waarde die het had.